Mein Kampf : zwei Bände in einem Band. - Hitler, Adolf, 1889-1945 (München : Zentralverlag der NSDAP, 1942)
Het beruchte boek waarin Hitler zijn ideeën neerpende. Achteraan enkele krantenknipsels, o.a. over de heisa rond de uitgave en verkoop van herdrukken van dit werk.