Hitler : jeunesse et conquête du pouvoir - Fest, Joachim, 1926-2006 (Paris : Gallimard, 1973)
Boek over de jeugd van Hitler en de opkomst en overwinning van de Nazi's bij de verkiezingen.
Keywords: Hitler, Adolf, -- 1889-1945.