De grote geldvervalsing van het derde rijk : een op historische feiten berustend verslag van de grootste geldvervalsings-affaire aller tijden - Hagen, Walter, 1915-1999; van Hacht, J. A. W. (Borsbeek : Publiboek, 1981)
Boek over de operatie van Hitler waarbij hij via een massa vals Engels geld de Engelse economie wou saboteren.