Wat Lenin werkelijk heeft gezegd - Fischer, Ernst, 1899-1972; Marek, Franz; Schuursma, R. L. (Rolf Leonard), 1931- (Baarn : In den Toren, 1970)
Hoe wilde Lenin de theorieën van het Marxisme omzetten naar de Russische realiteit?
Keywords: Lenin, Vladimir Il’ič, -- 1870-1924.