Halen wij de Sovjetunie : reisgids voor twijfelaars - Otten, Marko; Naayer, Els; Baud, Michiel; Kunst, Wim (Utrecht : Het Spectrum, 1980)
Reisgids voor de Sovjetunie: stad en platteland, vrouwen in de sovjetunie, zwarte handel, ...