Katholischer Digest. - Schneider, S. (Aschaffenburg : Paul Pattloch Verlag, 1961)
Nummer 8, vijftiende jaargang, augustus 1961, van het maandblad Katholischer Digest. Dit katholieke tijdschrift valt op tussen al de communistische en anarchistische literatuur van Willem van Genk, maar hij zal ongetwijfeld een goede reden gehad hebben om dit nummer in huis te nemen.