Een rondgang door het Anne Frankhuis te Amsterdam : het dagboek : historische documentatie : perspectieven naar een betere toekomst - Roodnat, A. C.; de Klijn, Marjon (Amsterdam : Anne Frankhuis, 1971)
Een geïllustreerde gids bij een bezoek aan het Anne Frankhuis waarbij niet zozeer aandacht voor het huis zelf maar wel voor het dagboek, een beetje historische documentatie en mogelijke perspectieven voor een betere toekomst.