Murray Bookchin - Ramaer, Hans, 1941-2015 (Moerkapelle : De AS, 1990)
Dit nummer is opgedragen aan Murray Bookchin, om dat moment ongetwijfeld de meest invloedrijke theoreticus van het anarchisme. Bookchin wordt gezien als de grondlegger van het ecoanarchisme, het groene anarchisme.