SS-Data 1962. - AB Stockholms Sparvagars Public Relationssektion (Stockholm : AB Stockholms Sparvagars Public Relationssektion, 1962)
Uitgave in het Zweeds van de Zweedse maatschappij voor openbaar vervoer. Mooi geïllustreerd met foto's en tekeningen en plannetjes van het Zweedse openbaar vervoer: stations, treinen, bussen, ... Wie vertrouwd is met het artistieke werk van Willem van Genk herkent dit patroon zeker: van Genk tekende heel veel stations, treinen, bussen, ...