Olympic Moscow - Bazunov, Boris; Popov, Sergeĭ Grigorʹevich; Stoklitsky, L. (Moscow : Progress Publishers, 1979)
Een echte reisgids voor Moskou, een mooi staaltje van propagandaliteratuur: eerst maken we kennis met de stad Moskou, vervolgens komen de tradities aan de beurt, om vervolgens kennis te maken met de Russische olympiërs en de stadions, waarna we afsluiten met een Russisch festival, een voorstelling van het Bolshoï ballet, de Russische keuken, de matroesjka's, ...
Translation of the rev. Russian ed. published under title: Moskva olimpiĭskai͡a.
Keywords: Moscow (Russia) -- Pictorial works