De kunst in Belgisch Kongo en in Ruanda-Urundi. - Informatie- en Documentatiecentrum van Belgisch Congo en Ruanda-Urundi CID (Brussel : CID, 1950)
Niet alleen de traditionele maskers en beelden komen aan bod in deze uitgave: ook religieuze voorwerpen (kazuifels, kelken, kruisen, ...) maken deel uit van deze voorstelling.