Cultuur en ontspanning : het COC 1946-1966 - Warmerdam, J. N.; Koenders, Pieter; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC. ([Utrecht] : Interfacultaire Werkgroep Homostudies, Rijksuniversiteit te Utrecht ; Amsterdam : Verspreiding, Homologie Distributie, 1987)
COC staat voor Cultuur- en OntspanningsCentrum en richtte zich vooral tot homoseksuelen en koos op een gegeven moment voor een politieke koers. In dit boek maken we kennis met de eerste twintig jaren van deze vereniging.
"Deze uitgave verschijnt bij gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC"--T.p. verso.
Includes bibliographical references (p. 397-403) and index.
Keywords: Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC -- History; Homosexuality -- History -- 20th century -- Netherlands