Schöne Dinge selbst gestaltet : ein Ratgeber für geschickte Hände - Walter, Sonja (Leipzig : Urania-Verlag, 1977)
Een mooi geïllustreerd handboek voor de gepassioneerde knutselaar: textiel, leder, hout, metaal, ... Mooie projecten, de nodige patronen, ... Een Oost-Duitse uitgave.