Ambacht en techniek van de kunstenaar - Jansen, Béatrice (Bussum : C.A.J. van Dishoeck, 1964)
Woordje uitleg bij het ambacht van de schilder, glazenier, tekenaar, graficus, beeldhouwer, bronsgieter, edelsmid, pottebakker, glasblazer en wever. En natuurlijk moeten deze technieken geïllustreerd worden met foto's en tekeningen.
Errata slip inserted.
Bibliography: p. 160-163.
Keywords: Art -- Technique; Decorative arts -- Technique