Encyclopedie voor iedereen - Kooy, John; Van de Velde, Paul, 1922-1972 (Utrecht : W. de Haan, 1955)
Klassieke encyclopedie, alfabetisch geordend, opgedeeld in kolommen (vandaar het hoge aantal "pagina's"), voorzien van foto's en kaarten, ...