Johann Strauss de Walskoning - Lange, Fritz, 1864-1952; Ezerman, J. L. J. F. ('s Gravenhage : J. Philip Kruseman, 1929)
Een roman over het leven van Johann Strauss. Ook in dit werk folders van de Wiener Sängerknaben en het Residentie Orkest en een klein krantenknipsel over de componist.
Keywords: Strauss, Johann, -- Sr., -- 1804-1849.