Mijn levenslied - Davids, Henriëtte (Gouda : Johan Mulder's Uitgevers, 1948)
Henriëtte Davids is DE grote dame van het Nederlandse variététheater en was o.a. populair in het Joodse theater. In dit boek beschrijft ze haar leven, waaronder de periode van de Tweede Wereldoorlog toen ze moest onderduiken.