Sputnik : monthly digest. (Paris : Sputnik, 1967)
Het betreft hier eigenlijk het septembernummer (nr. 9) van het maandblad Sputnik, maar het zal geen toeval zijn dat Rusland (en het communisme) veel aan bod komen in dit septembernummer.