Rosa Luxemburg : strijdbaar en menselijk - Hirsch, Helmut, 1907-2009 (Amsterdam : Paris, 1970)
Willem van Genk kan zijn interesse (en sympathie?) voor het communisme niet weg steken: een biografie van het communistische boegbeeld Rosa Luxemburg kan dan ook niet ontbreken in zijn bibliotheek.
Keywords: Luxemburg, Rosa, -- 1871-1919.