En nu ... rondom Amsterdam! - Koot, Ton (Anton Willem Coenraad Leo), 1907-1986 (Amsterdam : J.M. Meulenhoff, 1944)
Een heel uitgebreide toeristische gids van Amsterdam en omstreken, en we zien meteen waarom dit werk de aandacht trok van Willem van Genk: net als in zijn werk vinden we hier foto's terug van gebouwen en stadsplannen.