Lenin in Zürich : die entscheidenden Jahre vor der Oktoberrevolution - Solženicyn, Aleksandr Isaevič, 1918-2008; Welinski, L. P. (München : Heyne, 1990)
Verslag over het verblijf van Lenin in Zürich tijdens de periode 1914-1917.
Lizenz d. Scherz-Verl., Bern, München
Keywords: Lenin, Vladimir Il’ič, -- 1870-1924.; Biografie -- 1914-1917.