Nasser : uit de geheime Cairo documenten - Heikal, Mohamed Hassanein; Noordermeer, Jan (Baarn : In den Toren, 1972)
Een boek over de politiek van Egyptisch president Nasser.
Keywords: Nasser, Gamal Abdel, -- 1918-1970.