Yearbook USSR '86. (Moscow : Novosti Press, 1986)
Een verzameling data wat betreft de USSR: Gorbatsjov, geografie, bevolking, staatsstructuur, justitie, religie, nucleaire wapens, economie, industrie, landbouw, wetenschappen, technologie, opleiding, publieke gezondheid, ...