De werkingssfeer der logopaedie in Nederland - Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie; Hogewind, F.; Moolenaar-Bijl, Annie (S.l. : Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie, 1952)
Jubileumnummer ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan der Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie ; 24(1952)10