Provincie Oost-Vlaanderen : gehandicaptenzorg. - Provincie Oost-Vlaanderen (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen)
Deze folder geeft uitleg bij de gehandicaptenzorg zoals die in Oost-Vlaanderen is georganiseerd. Frontpagina is geschreven in brailleschrift.