Preventie, bestrijding en aanpak van kindermishandeling binnen de justitiële kontekst : verslag van de studiedag ingericht door de vereniging Kind en Geweld op 9.12.83 te Gent, i.s.m. het seminarie en laboratorium voor Jeugdwelzijn en Volwassenenvorming van de R.U.G. - Vereniging Kind en Geweld (Antwerpen : Kind en Geweld, 1984)
Verslag van een studiedag rond geweld tegen kinderen.