Studietoelagen 1995-1996. - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1995)
Informatiebrochure rond de verschillende studietoelagen van de Vlaamse Gemeenschap.