Ritmiek - De Smet, Herman; Vermeire, Roland (Gentbrugge : St.-Gregorius, 1967)
Een bundel ritmische oefeningen, beschreven door Herman De Smet en geïllustreerd door Roland Vermeire, ter ondersteuning van de methode van professor Guberina. Aanvullend de teksten "Waarde van de frequentielijsten van woorden en woordcombinatie voor het leesonderwijs aan de doven" van Broeder Firminus (1950) en een verslag van de voordracht van Dr. van Dijck, verantwoordelijke te Sint-Michielsgestel voor de afdeling dove kinderen met leer- en gedragsmoeilijkheden, gedaan te Ukkel op 20 november 1978.