Gespecialiseerde catechese aan gehandicapte kinderen. - Werkgroep voor Gespecialiseerde Catechese (Brussel : Werkgroep voor Gespecialiseerde Catechese, 1971)
Hoe geef je godsdienstonderwijs aan gehandicapte kinderen?