Rapport betreffende het onderzoek naar enkele cognitieve kenmerken bij leerlingen uit het eerste jaar BUSO en BSO in Oost-Vlaanderen en Antwerpen tijdens het schooljaar 1985-1986 - Berte, Jean Marc; Michielsen, Ludo (S.l. : Interprovinciale Werkgroep Oost-Vlaanderen en Antwerpen, 1986)
Hoe doen de eerstejaars-leerlingen het in het BUSO en het BSO?