Testen van kindertaal : een vergelijkend onderzoek naar vijftien Nederlandse kindertaaltesten - van Heck, Dick; Jansma, Agnes; Van Ierland, Margreet (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1984)
Er bestaan verschillende manieren om de taal van een kind te onderzoeken: hier een vergelijkend onderzoek tussen verschillende methodes.