Profiel van gehandicapte volwassenen in voorzieningen van het fonds 81 : toestand 1/1/'86 Oost-Vlaanderen en Vlaanderen - Samoy, Erik; Klykens, Claire; De Wit, Rudy (Brussel : Gemeenschapsminister van Gezin en Welzijnszorg, 1987)
Wetenschappelijk onderzoek naar het profiel van de volwassen gehandicapten die passen binnen het Fonds 81 van het ministerie.