Leren en onderwijzen : inleiding tot de algemene didactiek - Standaert, Roger, 1945-; Peeters, Inge; Troch, Firmin (Leuven : Acco, 1979)
Leren en onderwijzen is een integrale methode algemene didactiek. Deze methode is o.a. bedoeld voor lerarenopleidingen in het hoger onderwijs, na- en bijscholingen en GPB-opleidingen. Leren en onderwijzen kan ook als zelfstudiepakket worden gebruikt. Deze herziene editie van Leren en onderwijzen sluit nog beter aan bij de basiscompetenties en beroepsprofielen van het lerarenberoep en biedt de mogelijkheid een aantal belangrijke basiscompetenties te behalen om later uiteindelijk het gewenste beroepsprofiel te bereiken.
Keywords: Flankerend Onderwijs; Didactiek; OND 4.; lerarenopleiding; deskundigheidsbevordering; didactiek; boek; onderwijs