De nazorg van de instituten voor doofstommen voor hun leerlingen, in België. (S.l. : S.n., 1951)
Hoe dragen de instituten voor doofstommen verder zorg voor hun oud-patiënten wanneer deze teruggekeerd zijn naar het dagelijkse leven?