Manual for the aphasia patient. - Longerich, Mary Coates; Nielsen, J. M. (New York : Macmillan, 1958)
Hanboek bij het taal- en spraakonderwijs van de afasie-patiënten, mensen die taalstoornissen hebben ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel.
Keywords: Aphasia