Studieweekend over revalidatie van hersenverlamde kinderen : verslag van de referaten en de besprekingen. - Vanden Herrewegen, M. (Landegem : Centrum voor Spastische Kinderen, 1963)
Verslag van een studieweekend. Vele onderwerpen komen aan bod: kinesitherapie, bezigheidstherapie, logopedie, onderwijs, opvoeding.