De getekende mens - Dijkstra, Atze (Haarlem : De Toorts, 1981)
Uitgave ter gelegenheid van het Internationaal Jaar van Gehandicapten 1981, uitgegeven om dit Jaar van Gehandicapten uit het vergeetboek te houden. Prachtige verzameling van "de gehandicapte mens, op prenten, door de eeuwen heen".