Het wonder van de taal : van tamtam tot Telstar - Folsom, Franklin (Antwerpen : Zuid-Nederlandse Uitgeverij, 1963)
Klanken, gebarentaal, beeldschrift, cijfers, woorden, ... Alle aspecten van een taal komen aan bod in dit kennismakingswerk. Geïllustreerd met kleurtekeningen.
Keywords: Jeugdliteratuur; Woordenboek Repertorium; Nederlandse taalkunde