Het psychografisch onderzoek van het verstand - Vermeylen, Guy; Poma, G. (Antwerpen : Drukkerij E. Stockmans & Co, 1925)
Alle mogelijke modellen die gebruikt worden bij het psychografisch onderzoek van het verstand zijn hier bij elkaar gebundeld in één band. Vermeylen is geneesheer in de kolonie van Geel.
Keywords: Psychologie; Semiologie Diagnostiek Symptomatologie