Einführung in die physiologie, pathologie und hygiene der menschlichen stimme - Barth, Ernst Alfred Max, 1863- (Leipzig : G. Thieme, 1911)
Een uitgebreid handboek, versierd met 260 afbeeldingen.
Contains bibliographies.
Keywords: Voice; Throat