Malformations congénitales du cerveau - Heuyer, Georges, 1884-1977; Feld, M.; Gruner, J.; de Ajuriaguerra, Julián, 1911-1993 (Paris : Masson, 1959)
Boek waarin alle mogelijke tekortkomingen aangekaart worden die je in de praktijk tegen komt wat betreft de hersenen. Rijk geïllustreerd met afbeeldingen en foto's van foetus, doodgeboren kind en kinderen met aangeboren hersenafwijkingen.
Colloque international sur les malformations congénitales de l'encéphale