Proceedings of the eleventh world congress of rehabilitation international : community responsibility for rehabilitation - The National Rehabilitation Board (Dublin : The National Rehabilitation Board, 1969)
De rehabilitatie van de meest uiteenlopende patiënten komt aan bod in dit verslag: blinden, epilepsiepatiënten, alcoholici, ..., maar ook sociaal achtergestelde mensen, de ontwikkelingslanden of de mensen die deze rehabilitatie in praktijk moeten brengen komen aan bod.