De thuisverpleging : verslagboek van het kongres 1960 van het N.V.K.V.V. - Nationaal Verbond der Katholieke Vlaamse Verplegenden (NVKVV) (Brussel : N.V.K.V.V., 1960)
Bundeling van de teksten en toespraken van het kongres van het N.V.K.V.V. dat doorging in 1960.