La parole et les sourds-muets de faible intelligence - Marichelle, Hector, 1862-1929; Thollon, Benoît, 1866-1956 (Paris : Institution nationale des sourds-muets, 1911)
Tekst over spraak bij doofstommen met een lage intelligentie.