Regeling van het onderwijs in het Instituut voor Doofstommen te St. Michiels-Gestel. - Instituut voor Doofstommen te St. Michiels-Gestel (St. Michiels-Gestel : Instituut voor Doofstommen, 1921)
Hoe is het onderwijs georganiseerd in het Instituut voor Doofstommen te St. Michiels-Gestel ?