Spraak- en stemstoornissen : leerboek ten dienste van studerenden voor het Getuigschrift voor Spreekonderwijs, voor leerlingen van kweekscholen en aanvankelijk handboek bij de Logopedistenstudie - Linthorst, Pieter, 1884-; Leerkamp, Gerrit, 1906-1968 ('s Gravenhage : Haga, 1954)
Uitgebreid handboek, geïllustreerd met tekeningen, tabellen, foto's, ...