Van Ins school- en klassepraktijk : schooljaar 1962-1963. - Stoffelen, Frans (Lier : Jozef Van In & Co, 1963)
Invoegwerk rond de praktijk van lesgeven: godsdienst, moedertaal, rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, natuurkennis, muziek, ...
Aflevering 10.