Lehrbuch der Stimm- und Sprachheilkunde / : für Arzte, Pädagogen und Studierende - Luchsinger, Richard, 1900-1993; Arnold, Gottfried Edward, 1914-1989 (Wien : Springer-Verlag, 1931)
Stem, spraak en mogelijke tekortkomingen komen uitgebreid en goed geïllustreerd aan bod in dit academische leerboek.