Ein Jahrhundert Taubstummen-Anstalt Riehen : 1839-1939 - Heusser, Hans, 1898-1972 (Basel : Helbing & Lichtenhahn, 1939)
Uitgave ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het instituut voor doofstommen Riehen, gelegen vlakbij Basel.