L'enfant sourd : développement psycho-moteur, examen de l'audition, éducation et réeducation - Kantzer, Louise, 1912-.... (Paris : Librairie Maloine, 1950)
Hoe ontwikkelt een doof kind zich en hoe moeten we dat kind opvoeden?